Zwaard en Dans – Kracht en Ruimte

 

Zwaard- en Dansweekend

Een unieke combinatie tussen dans en zwaardvechten. Regelmatig wordt een nieuw weekend aangekondigd

De Pilot van het Zwaard en Dans weekend haalde door zijn unieke combinatie de plaatselijke radio en krant en ontving lovende kritieken van de eerste deelnemers!

In dit dynamische weekend brengen Marc Brussee en Juliette van Lelieveld twee heel verschillende disciplines bij elkaar: zwaardvechten en dans. Deze twee kunstvormen versterken en verrijken elkaar bij het onderzoeken van drie principes:

Je eigen kracht      Je eigen ruimte        De ontmoeting

Zwaardvechten en dans worden eerst los van elkaar geoefend. Aan het eind van het weekend worden beiden samen gebracht tot een eind choreografie in een feestelijke afsluiting. Prijs incl. koffie en thee €175,-

Voor aanvraag van informatie: juliettevanlelieveld@live.com zwaard-en-boog@live.nl / http://www.euritmie-atelier.nl

Locatie: Vijverhof te Den Dolder De Vijverhof is een zijstraat van de Dolderseweg (N238) Ook bereikbaar met bus 59, halte Willem Arntszhoeve.

    

Op de Vijverhof twee maal rechts aanhouden. Op het stuk tussen Distelvlinder en Citroenvlinder ligt mijn atelier aan de linkerkant.

Kom het ervaren!

Het eerste weekend was een groot succes! Deelnemers waren blij verrast over deze unieke combinatie van zwaardvechten en dans.

Revieuw: “Opvallend is de strakke samenwerking van beide docenten. Ieder werken ze vanuit hun eigen vakgebied maar weten mooie bruggen te slaan die goed op elkaar aansluiten. De plek is een absolute toplocatie! Midden in het bos wordt er zowel binnen als buiten bewogen. Een uiterst intensief en gevarieerd weekend. Een aanrader voor iedereen die zijn “bewegingsvocabulaire” drastisch wil uitbreiden!”

Regelmatig wordt er weer een nieuw weekend aangeboden, hou deze pagina dus in de gaten!

Beeldrecht:

Op alle inhoud van deze Site rust het beeldrecht. Afbeeldingen, film en teksten zijn eigendom van Zwaard en Boog en mogen slechts na nadrukkelijke toestemming van deze worden gebruikt voor doeleinden van derden!